Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Törökország

Törökország ezer szállal kötődik nemcsak az európai hanem a magyar történelemhez is. Ajánlatainkban a kellemes üdülések mellett látványos programokat is kínálunk, melyek során Ephesus, Pamukkale, Aspendos vagy Kappadókia látnivalóival ismerkedhet meg az utazó. A sokszínû kultúra és történelmi emlékek láttán a görög, római, szeldzsuk és ottomán korba kalauzoljuk el és a szemet gyönyörködtető épületek mellett a természet káprázatos csodái is várják a látogatót. A Török Riviérán minden szálloda kényelmes és magas színvonalú vendéglátást biztosít, az all inclusive ellátású szállodákban nagyszerûen pihenhetnek a kisgyermekes családok is, és klub-szolgáltatásaink feledhetetlen nyaralást ígérnek.

Üdülőhelyek

ANTALYA 

ANTALYA a Földközi-tenger partjánál található, az Anatóliai-félsziget déli részén az ország legnagyobb nyaralóközpontja. Tengerpartja kavicsos, a víz pedig gyorsan mélyül. Számos szórakozási lehetőség és történelmi látnivalók sokasága várja az ide látogatókat

 

 

 

SIDE 

SIDE Antalyától 65 km-re található ősi halászfalu. Széles, hosszú, homokos tengerpartjának köszönhetően és mindig kellemes hőmérsékletű, lassan mélyülő vízének köszönhetően ideális hely kisgyermekes családok részére, de egyre népszerűbb a fiatok körében is. Akik nemcsak rengeteg sportolási lehetőség közül választhatnak a tengerparton, hanem számos szórakozási lehetőséget is találnak az Óvárosban.

 

 

 

 

 

ALANYA 

ALANYA a török Riviéra egyik legkedveltebb üdülőhelye. Ókori eredetű város, melyet erődítmények, szűk óvárosi utcácskák színesítenek. Tengerparti strandja apró kavicsos, számos étterem, kávézó és bárok sokasága tette méltán népszerűvé az idelátogató turisták körében.